kids05.jpg - Camping Anna Friso 4120a381-4d66-499a-a5e9-bb4f91391c5f.jpg - Camping Anna Friso uMl-sem_tractor.jpg - Camping Anna Friso kids02.jpg - Camping Anna Friso LkL-kids01.jpg - Camping Anna Friso kids03.jpg - Camping Anna Friso kids04.jpg - Camping Anna Friso schermafbeelding_2019-11-07_om_16_31_24.png - Camping Anna Friso

Kids

Hallo!
Wat leuk dat jullie binnenkort naar onze camping aan de Oosterschelde komen! 
Mijn naam is Sem en ik woon hier in dit prachtige gebied. Eerst woonde ik alleen in het water en op de strandjes maar sinds kort heb ik ook de leuke campings op het land ontdekt!


Op deze camping heb ik inmiddels al veel vrienden gemaakt. Er is hier zoveel te doen! Zo hebben ze op deze camping een Kidsclub die geopend is tijdens het hoogseizoen. Zo mag je hier ook super stoere skelters gebruiken. Er is hier een strand voor de deur waar je een trampoline/volleybalveld/voetbalveld kunt vinden. En als je dan toch op het strand bent kun je gelijk heerlijk zwemmen of schelpen zoeken. Na wat afkoeling kun je samen met je vriendjes op de dijk luisteren naar onze vertelbank met verhalen over vroeger. Naast de vertelbank hebben wij ook een zeehondenquiz, die je kunt vinden naast onze unieke vertelbank. 

Ik voel me al helemaal thuis bij op camping, en je zult me er dan ook zeer regelmatig zien. Wanneer ik er niet ben, dan ga ik waarschijnlijk op bezoek bij mijn familie. Dan ga ik graag met ze zonnen op de strandjes. In het water speel ik graag met mijn buurjongens, de bruinvissen!


Wil jij ook mijn familie Zeehond zien of mijn vriendjes de Bruinvis? Kijk dan maar eens in de Oosterschelde. 
Als er nieuwe zeehondenpups zijn, worden ze soms ziek. Ze gaan dan naar A Seal, het ziekenhuis voor zeehonden. Ik ga regelmatig op ziekenbezoek. Ook jij mag mijn vriendjes daar gaan bezoeken. Kom jij ook naar A Seal? 

Kom naar Camping Anna Friso en wij maken graag samen met jou een supervakantie!  

Groetjes SEM