Vrije kavels

Maak uw dromen waar

Op zoek naar een mooie camping met privé-strand die geopend is van 1 april tot 1 november? Lees dan nu verder, of kom eens gezellig kijken!

Heeft u dat ook? Dat u droomt, had ik maar elke dag vakantie?

Er even tussenuit, lekker uitwaaien aan de kust, slenteren over het strand, genieten van de prachtige zonsondergang in Zeeland, dat echte relaxgevoel.

Met een eigen vakantiechalet kunt u uw dromen waarmaken. In uw chalet heeft u alles bij de hand en kunt u het seizoen genieten van uw vrije tijd. Op onze unieke camping met privé-strand, gelijk aan de Oosterschelde bent u aan het goede adres. Elk jaar komen er op onze mooie camping kavels vrij, waar u uw droomchalet op kan plaatsen.

Wachtlijstformulier

Voordat u het formulier in gaat vullen dient u het volgende te weten

U kunt op deze plaatsen alleen een nieuw chalet plaatsen van Nederlands fabricaat. Wij werken samen met o.a. chaletbouwer Vroegop, Zeeuws chalets en Chalet totaal.

  • Camping geopend van 1 april tot 1 november
  • Verhuur alleen incidenteel toegestaan max 4 weken aan bekenden
  • 1 hond per plaats toegestaan
  • 10 ampère stroom, water aansluiting en afvoer
  • Gastoevoer doormiddel van gasflessen

Helaas hebben wij voor seizoen 2021 geen kavels meer vrij. U kunt aan het einde van het seizoen navragen of er iets vrijgekomen is. Wij raden u aan altijd het inschrijfformulier in te vullen. 

Het team van camping Anna Friso helpt u graag om uw droom te realiseren. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden en maak uw droom waar! 

Met hartelijke groet,

Team camping Anna Friso 

Inschrijfformulier vrije kavel