Vrije kavels

Maak je dromen waar

Op zoek naar een mooie camping met privé-strand die geopend is van 1 april tot 1 november? Lees dan nu verder, of kom eens gezellig kijken!

Heb je dat ook? Dat je droomt, had ik maar elke dag vakantie?

Er even tussenuit, lekker uitwaaien aan de kust, slenteren over het strand, genieten van de prachtige zonsondergang in Zeeland, dat echte relaxgevoel.

Met een eigen vakantiechalet kun je, je dromen waarmaken. In je chalet heb je alles bij de hand en kun je het seizoen genieten van je vrije tijd. Op onze unieke camping met privé-strand, gelijk aan de Oosterschelde ben je aan het goede adres. Elk jaar komen er op onze mooie camping kavels vrij, waar je, je droomchalet op kan plaatsen.

Wachtlijstformulier

Voordat je het formulier in gaat vullen dien je het volgende te weten

Je kunt op deze plaatsen alleen een nieuw chalet plaatsen van Nederlands fabricaat. Wij werken samen met o.a. chaletbouwer Vroegop, Zeeuws chalets en Chalet totaal.

  • Camping geopend van 1 april tot 1 november
  • Verhuur alleen incidenteel toegestaan max 4 weken aan bekenden
  • 1 hond per plaats toegestaan
  • 10 ampère stroom, water aansluiting en afvoer
  • Gastoevoer doormiddel van gasflessen

Helaas hebben wij voor seizoen 2021 geen kavels meer vrij. Je kunt aan het einde van het seizoen navragen of er iets vrijgekomen is. Wij raden je aan altijd het inschrijfformulier in te vullen. 

Het team van Camping Anna Friso helpen je graag om je droom te realiseren. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden en maak je droom waar! 

Met hartelijke groet,

Team camping Anna Friso 

Inschrijfformulier vrije kavel