Zien & Doen

Zeeland... land in zee

Camping Anna Friso is omgeven door water, de camping ligt direct aan de Oosterschelde. De Noordzee ligt op 2,5 kilometer en het Veerse Meer ligt op 4 kilometer van de camping. Geniet van de stranden, de wateren, de bossen, de rust, de ruimte en van alles wat de natuur je te bieden heeft. Bezoek de gezellige dorpjes en steden, de markten, de bezienswaardigheden of de unieke evenementen (zoals Concert at Sea). Vaar met een pontje over naar Veere of Kortgene of ga op zeehondensafari. Of u nu een doevakantie wilt of alleen maar wilt relaxen, bij Camping Anna Friso kan het allemaal. Door de centrale ligging van de camping zijn alle vormen van vrijetijdsbesteding binnen handbereik. 

 

Nationaal park Oosterschelde 

Dit park bevindt zich direct aan onze camping. Dit is het grootste Nationaal Park van Nederland! Op steenworp afstand van de camping is het dijkhuis in Wissenkerke. Hier kun je op ontdekkingstocht rond het huisje, strand of de strekdam. Bezoek eens de website van Nationaal Park Oosterschelde en kom meer te weten over de prachtige natuur!

zien1

A Seal 

Wij zijn trotse Partner van A Seal en willen je daardoor meer over vertellen! Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten. Op de receptie verkopen wij entreekaartjes met korting. Bezoek de website van aseal voor meer informatie.

https://www.aseal.nl

Wissebad

 Liever geen zand tussen je tenen en het zeeuwse water in? Dan hebben wij de oplossing! Bezoek eens het openluchtzwembad "Wissebad". Hier kun je voor jong en oud genieten van het zwembad met zon of schaduw plaatsen. Bekijk voor dat je gaat de openingstijden. Op de receptie zijn gratis entreekaartjes af te halen. 

zien3

Authentieke dorpjes

Onze camping is omgeven met super leuke authentieke dorpjes. Wat te denken van Veere, Goes, ZierikzeeVlissingen, Domburg of de hoofdstad van Zeeland Middelburg. Hier bevinden zich regelmatig markten en kleine tot grote evenementen.

zien4

Ontelbaar veel stranden 

650 Kilometer aan kustlijn is er in Zeeland. Voeten in het zand en wandel langs de vloedlijn en kijk naar een adembenemende zonsondergang.  

 

zien5

Wandel & fietsroutes 

 Of de actieve vakantieganger is er genoeg te doen! Trek de wandelschoenen aan en bewandel een mooie route door bos of strand. In Zeeland hebben wij een aantal prachtige natuurgebieden die je kunt bezoeken. Toch liever uitwaaien op de fiets? Er bevinden zich door heel Zeeland fietsknooppunten om langs de mooiste plekjes te rijden.

zien6
 

Watersport

Als er 1 plek is in Nederland waar je watersport kunt beoefenen is dat Zeeland wel. Bekijk hier de leukste watersportactiviteiten in Zeeland. 

zien7