Anna Friso

Camping aan de
Oosterschelde

Op één van de mooiste locaties van Noord-Beveland ligt Camping Anna Friso aan de voet van het Nationaal Park Oosterschelde, omgeven door natuurgebieden, weilanden en pal aan het water. Een echte familiecamping aan zee, waar zowel ouderen als gezinnen met kinderen zich uitstekend thuis zullen voelen gedurende korte of langere tijd. Onze camping heeft de vakantieganger heel wat te bieden: Droom weg bij een mooie zonsondergang of geniet van de eindeloze kustlijn, de geur van de zee en de bruisende brandig. 

Vanuit onze camping ben je binnen no time bij de Noordzee, Veerse Meer en de Oosterschelde. Een paradijs voor watersporters! Wilt u meer de omgeving ontdekken? Ga erop uit naar authentieke dorpjes zoals Veere, Middelburg, Zierikzee of Domburg. 

Reserveer nu

Anna Friso fietsknooppunten

Over de camping

Genieten aan de Zeeuwse kust

Hoe mooi kun je vakantie vieren? Je stapt je tent, caravan of camper uit. De dijk op waar je uitzicht hebt op een uniek project de Oosterscheldekering. Wandel een stukje verder en luister naar mooie verhalen van vroeger die uit de vertelbank komen. Iedere dag is het uitzicht hier anders door eb en vloed. Het is hier een stiltegebied. Verderop ligt een inlaag, een schitterend natuurgebied, dat zich uitstrekt met een gevarieerde beplanting. Vogels nestelen en er lopen reetjes. Geweldig zo mooi! Vakantie vieren aan de zee... 

Meer over de camping