Camping

Kamperen aan Costa del Anna Friso

Op zoek naar een leuke plek om te kamperen in Zeeland? Beleef een relaxte of een actieve vakantie bij camping Anna Friso. Voor al onze gasten zijn er genoeg mogelijkheden om een heerlijke tijd te beleven. Of u nu komt kamperen met een tent, caravan of camper iedereen is hier van harte welkom!

Geniet van adembenemende uitzichten

Op één van de mooiste plekjes, aan de rand van het Nationaal Oosterschelde Park kun je prachtig kamperen. Iedereen zal hier kunnen genieten, van jong tot oud, van visser tot fietser. De ligging van de camping is in een mooi natuurgebied. Pak de auto of kies voor een wandel- of fietsnetwerkknooppunt en kom langs adembenemende uitzichten.  

omgeving4

Kampeerplaatsen aan de rand van het privéstrand

De camping biedt een optimaal buitenleven in een schitterende natuur. Stap met gras tussen uw tenen naar buiten, het zonnetje in uw gezicht. De geur van de zee met op de achtergrond een zeemeeuw. Geen stress, vandaag is de dag dat er genoten kan worden! Pak alle strandspullen bij elkaar en stap binnen een minuut op ons privéstrand. Wie weet komt u oog in oog te staan met een zeehond!