Camping

Kamperen aan Costa del Anna Friso

Op zoek naar een mooie plek om te kamperen in Zeeland? Op één van de mooiste plekjes, aan de rand van het Nationaal Park Oosterschelde kun je prachtig kamperen. Beleef een relaxte of een actieve vakantie bij Camping Anna Friso. Voor al onze gasten zijn er genoeg mogelijkheden om een heerlijke tijd te beleven. Ga er een dag op uit en kies voor een wandel- of fietsroute waar je langs adembenemende uitzichten komt. 

Stap je tent of caravan uit. Geen stress, vandaag is de dag dat er genoten kan worden! Pak alle strandspullen bij elkaar en stap binnen een minuut op ons privéstrand. Wie weet komt je oog in oog te staan met een zeehond!

Of je nu komt kamperen met een tent, caravan of camper iedereen is hier van harte welkom!

Wil je alvast op de hoogte zijn van alle informatie van onze camping?

Klik hier voor het infoboekje

 

 

Hond mee op vakantie 

Samen heerlijk uitwaaien

Je vakantie mag niet ontbreken met jouw trouwe viervoeter! Op onze camping is maximaal één hond per plaats toegestaan. Op nog geen 100 meter van het strand, is het ideaal om samen heerlijk uit te waaien. Omdat niet al onze gasten altijd even dol zijn op honden vragen wij alle hondenbezitters hun hond aangelijnd te houden. Het is verplicht om tijdens het boeken aan te geven dat je viervoeter meekomt.